Zyuden Sentai Kyoryuger Gaburincho müzik altyazı Endonezya indir

https://kamenime12.blogspot.com/2018/05/zyuden-sentai-kyoryuger-gaburincho-of.html
Zyuden Sentai Kyoryuger: Müzik için Gaburincho (MUSIC GABURINCHO Gekijōban Jūden Sentai Kyōryūjā Gaburincho Obu Myūjikku? 'Un 3D filminin bir eseri. Film, Ryo Ryusei, Shusuke Saito, Yamato Kinjo, Akihisa Shiono, Ayuri Konno, Atsushi Maruyama ve daha pek çok kişi tarafından oynanıyor.

Koichi Sakamoto tarafından yönetildi ve Riku Sanjo tarafından yazıldı. Film, televizyon dizisi Zyuden Sentai Kyoryuger'a dayanıyor. Süper Sentai dizisi filmine ek olarak, aynı tarihte Magic Land'deki Kamen Rider Sihirbazı da piyasaya sürüldü. Filmin konuğu yıldızı gravür idolü Shizuka Nakamura'yı destekleyici bir rol oynadı. Gaburincho Müzik bir müzikal.

Popüler bir idol olan Meeko, Kyoryuger tarafından Deboss ordusundan tutuldu. Daigo, Kyoryu Red, Fransa'da daha önce Meeko ile tanıştığını açıkladı. Hatırladıkları gibi, Deathryuger olan gizemli "D", güçlü Zyudenryu Tobaspino'nun kontrolünü ele geçirmesine yardımcı olmak için Meeko'yu kaçırdı. Kyoryuger Meeko'yu kurtarmak ve efsanevi Zyudenryu üzerindeki kontrolünü ele geçirmesini önlemek için "D" ye gitti.

Comments